CONSTELAȚII FAMILIALE ȘI ORGANIZAȚIONALE - 24 noiembrie 2018, BUCUREȘTI

 

C1 

Scopul unei constelații familiale sau organizaționale este acela de extindere a conștiinței și de realizare a unui insight. 
Acesta este un prim pas către un sentiment de eliberare, deblocare, recuperarea puterii personale și a resurselor necesare pentru a face față evenimentelor vieții, o clarificare, o soluție sau un prim pas către vindecare. 
Este solicitată capacitatea de observare fără judecată sau critică, dintr-un loc al detașării de orice așteptare sau pretenție, de a accepta pur și simplu ceea ce este și a face ceva bun din toate.
Evenimentele de viață și faptele proprii sau ale membrilor sistemului sunt observate și recunoscute exact așa cum au fost, permițând conștientizarea conflictelor interioare și găsirea de soluții proprii, adecvate, autentice. 
Cu alte cuvinte, permite prin insight, extinderea conștiinței dând o formă, un loc și un sens conținuturilor situate la marginea conștientului, dobândind în acest sens un efect vindecător.
Insight-ul este cel care va favoriza deschiderea către o nouă etapă a existenței, către o soluție nouă, un comportament mai adecvat, mai în acord cu propria ființă, o reducere a tensiunilor între conținuturile conștiente și inconștiente.

Facilitator: Tamara Pascu (http://www.exploratoriailumiidinnoi.ro/despre )

Orar: 10,00-18:00, cu pauze de confort și o pauza de prânz între 13.00-14.00
Loc de desafsurare: Zona Piata Romana. (Mai multe informații se vor primi prin mesaj privat, la înscriere)
Cost: 100 de lei
Numărul maxim de participanți este de 7-9 persoane. Se vor lucra maxim 7 constelații.
Pentru inscriere este necesar să telefonezi / sau să trimiți un SMS, 
/ sau mesaj privat pe FB / WahtsApp / email:
Tamara Pascu (http://www.exploratoriailumiidinnoi.ro/despre)
Telefon: 0745.154.913
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
FaceBook: tami.pascu