TRAIESTE IN IUBIRE

CUM SA FII FERICIT SINGUR SAU IN CUPLU

 

24 mai 2014

31 mai 2014

7 iunie 2014

21 iunie 2014

 

Toti vrem sa iubim si sa fim iubiti, iar atunci cand asteptarile noastre nu se implinesc, ne simtim singuri, nefericiti si tristi. Dar cum ar fi viata ta daca ai afla ca iubirea este o stare de spirit interioara pe care ai putea invata sa o accesezi ori de cat ori ai nevoie si sa o transformi intr-o traire continua? Si ce-ar fi daca ai reinvata sa te iubesti atat de mult incat iubirea din tine sa cuprinda tot ce te inconjoara? Cum ar fi daca privind Lumea, ai putea vedea iubirea pe care viata ti-o daruieste?

***************
Te invitam intr-o calatorie a Mintii si a Sufletului pentru regasirea iubirii interioare si cultivarea ei.

Primul pas il vom face sambata, 24 mai, cand vei descoperi: CUM SA ITI ACCESEZI BOGATIA INTERIOARA, CARE TE VA CONDUCE SPRE STAREA DE BINE SI IUBIRE. Vei afla ce inseamna pentru tine iubrea, binele si fericirea si cum le poti avea.

Al doilea pas va fi sambata, 31 mai, cand pentru a-ti continua calatoria, vei invata sa-ti VINDECI TRECUTUL. Vei face pace cu trecutul tau, si vei incepe sa-ti vindeci Sufletul cu cel mai bun balsam: iertarea.

In pasul al treilea, din 7 iunie, vei descoperi DARUL DE IUBIRE AL PREZENTULUI. Vei afla cum poti aduce iubirea aici si acum, prin acceptarea partilor tale de umbra, invatand sa primesti darul lor plin de iubire.

In al patrulea pas, in 21 iunie, vei intelege ca VIATA INSEAMNA IUBIRE. Vei invata cum iti poti construi o viata asa cum iti doresti, descoperind ca a trai cu bucrie nu este o destinatie, ci o calatorie.


Pe intregul parcurs vei primi informatii, explicatii si vei invata tehnici si modalitati practice pe care le vei putea folosi in viata ori de cate ori vei avea nevoie.

FACILITATORI:

Ela Dimbean – trainer acreditat, consilier Programare Neuro Lingvistica, consilier spiritual, facilitator “Meditatii pentru Suflet”, maestru Reiki

Tamara Pascu – trainer acreditat, consilier integrativ Programare Neuro Lingvistica, facilitator constelatii sistemice

Programul intalnirilor:
Pasul 1 – sambata, 24 mai, intre orele 10.00 – 20.00
Pasul 2 – sambata, 31 mai, intre orele 10.00 – 20.00
Pasul 3 – sambata, 7 iunie, intre orele 10.00 – 20.00
Pasul 4 – sambata, 21 iunie, intre orele 10.00 – 20.00

Programul va cuprinde pauza de pranz de o ora si pauze de confort.

Investitie: 150 ron/pas (acopera costul materialelor si suportului de curs, al bauturilor si gustarilor)

Pentru inscrieri sau mai multe informatii trimite-ne un mail la adresele:
 

editorella @yahoo.com sau tami.pascu @gmail.com